Україна давно могла все вирішити з «ДНР-ЛНР»

Фото: УНІАН

З Кримом складніше

Я не знаю, що в питанні з миротворцями робитиме Кремль - ну ось зовсім не знаю. Але, як мені здається, слід запитати у вищого українського керівництва, що робитиме Київ - щоб війна була названа війною на четвертий рік після її початку. Щоб територіальна цілісність України була відновлена не за допомогою слів і обіцянок, а за допомогою конкретних дій.

І якщо з Кримом, на жаль, ситуація дійсно складна через низку відомих причин, то ситуація з так званими «ДНР-ЛНР» і відсутністю контролю над російсько-українським кордоном зі сторони України, я думаю, давно могла бути вирішена. Невже в української влади, в України як держави немає своєї власної армії на четвертий рік після Майдану і початку війни? Україну окупували!

Чи робить Україна щось, щоб закінчити окупацію?! Несхоже на те. Питання в тому, чому так відбувається і кому це може бути вигідно. У мене немає відповіді. 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: