Війна Путіна і НАТО: все закінчиться за 20 хвилин

Путін блефує, «розмахуючи шаблею»

Нічого доброго у таких речах точно немає ні для кого. Тому що прямого зіткнення в повітрі або на землі між американськими та російськими або радянськими військовослужбовцями не було, напевно, з часів В'єтнамської та Корейської воєн. І якщо ризик таких зіткнень збільшується, відповідно, це дуже серйозно збільшує ризики для існування нашої цивілізації.

Але річ у тому, що у всьому цьому є величезна - напевно, навіть 99-відсоткова - частка путінського блефу. Він і всі члени його ОЗУ прекрасно розуміють, що війна з НАТО, якщо вона тільки не переросте у глобальний ядерний конфлікт, закінчиться за 20 хвилин. Ну, можливо, за три дні. І не на користь РФ. І це, природно, буде кінцем цього режиму. А що стосується ядерної катастрофи... Хіба для цього всі ці клептомани гебешні протягом двадцяти з гаком років крали і облаштовували своє життя на Заході, щоб все це спалити у світовій ядерній пожежі, до того ж не тільки свої активи, але і свої сім'ї, своїх дітей?! Я думаю, що просто градус напруги і ризики підвищуються теоретично. Але, враховуючи, що це блеф на 99%, так це і треба розглядати.

Ізраїль в 1967 році за шість днів завдав нищівної поразки Радянському Союзу (усі арабські армії, які тоді напали на Ізраїль з різних сторін, були озброєні радянською зброєю, і в багатьох випадках цією зброєю оперували радянські військові замість самих арабів). Точно так само Ізраїль почав легко збивати ракети сирійської армії, радянського та російського виробництва. Якщо вже Ізраїль може їх легко збивати, американці можуть робити це так само легко.

Як і в багатьох проявах агресії проти більш сильних сторін, Путін лише блефує, і за цим блефом мало що є. Швидше за все, це розуміють не тільки такі, як я, але і Пентагон і Білий дім, ізраїльські військові. Все це виглядає трошки смішно. Приблизно так само, як епізод в одній із серій серіалу про Індіану Джонса: якийсь персонаж починає розмахувати перед Індіаною Джонсом шаблею, намагаючись викликати його на якусь дуель; Індіана Джонс дивиться на це здивованим поглядом, потім дістає пістолет і вбиває з нього цього «розмахувальника шаблями». Ось приблизно так це і виглядає.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: