Сергей Солодкий Заместитель директора Института мировой политики

Завтра кияни побачать малюнки, які заборонила влада

Друзі, Інститут світової політики потребує вашої підтримки.

Друзі, Інститут світової політики потребує вашої підтримки.

Раніше ми вже повідомляли про намагання чиновників КМДА не допустити реалізацію нашого проекту – «Вуличного євроуніверситету». Вони намагалися заборонити демонстрацію фактично третину малюнків, які ілюструють політичну та соціальну реальність в Україні та Євросоюзі.

Під цензуру потрапляли малюнки, які викривають корупцію в країні, нечесні суди, заробляння на політичній діяльності грошей, політичну безкарність, відмінність поводження з політичними конкурентами в Україні і ЄС, роботу правоохоронних органів, ситуацію з правами людини. У цілому під забороною могли опинитися 9 тем.

Наша акція все-таки відбудеться завтра, в День Європи – на Михайлівській площі з 11.00 по 18.00. Ми продемонструємо усі – в тому числі, і заборонені – малюнки.

Проте ми б не хотіли просто змиритися з протиправною діяльністю київських чиновників. Тому Інститут світової політики запрошує вас до участі в соціальному флешмобі.

Усе, що потрібно, – це 30 хвилин вашого часу.

На Хрещатику ми запустимо в небо кульки, які символізуватимуть перешкоди, що стоять на шляху європейської інтеграції України – корупція, цензура, продажні судді, безвідповідальні політики. Кожен із учасників може написати на кульці ту перешкоду, з якою потрібно боротися Україні передовсім.

Ваша участь – це шанс відстояти правду про те, де ми є і де ми могли б бути разом із Європейським Союзом.

У подарунок за участь у флешмобі Інститут світової політик презентуватиме футболки, на яких будуть зображені заборонені малюнки.

Дякуємо за вашу підтримку!

До зустрічі!

За деталями про місце і час зустрічі звертайтеся за номером телефону – 38-097-938-44-44 або 38-093-717-33-38.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: