Чому треба чистити нову поліцію

Відверто не розумію тих коментаторів, які набагаються демонструвати нібито «ліберальність» щодо тих співробітників «поліції», які виявляється є прихильниками Путіна та «русского міра»

Відверто не розумію тих коментаторів, які набагаються демонструвати нібито «ліберальність» щодо тих співробітників «поліції», які виявляється є прихильниками Путіна та «русского міра». Поясню для тих, хто в танку. Саме завдяки своїм агентам у Донецькому, Луганському та Кримському МВС російським окупантам вдалося здійснити захоплення значної території України, вбивства та каліцтва активістів, а також формування окупаційної влади. Якщо Ви хочете радості «русского міра», тоді захищайте права п'ятої колони в МВС і чекайте російських танків-добровольців та ГРАДів у себе вдома. Це питання не політичної дискусії, а нашої з Вами спільної безпеки. На жаль, український уряд і президент не змогли артикулювати, сказати вголос про те, що окупація Криму була би неможлива, якби не 90% перехід СБУ та МВС на бік РФ з перших днів спецоперації Тим більше, без сприяння МВС неможливе було захоплення Луганської та Донецької ОДА. Це факти, якими неможливо нехтувати.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: