Московська церква – п’ята колона російських окупантів

УПЦ МП це п'ята колона російських окупантів, яка за гаслами миру несе пропаганду вищості русского міра й зневажає Україну

Декілька аргументів про попа Гапона, православ'я та ходи

1. Якщо хтось забув Синод РПЦ та патріарх Кірілл виступили публічно з підтримкою постанови Державної думи РФ про використання Збройних сил РФ за межами країни. Отже, православні отці сусідньої країни благословили військове вторгнення не тільки до Сирії, а й України.

2. Якщо хтось забув саме в приміщенні Святогірської лаври та інших церков УПЦ МП в Донецькій області було створено перші склади зі зброєю для російських диверсантів.

3. Якщо хтось забув, УПЦ МП не вважають Росію агресором, більше того, називають війну братовбивчою та є активними учасниками антивоєнної, антимобілізаційної кампанії.

Не визнання Росії агресором у часі війни - це колабораціонізм з РФ, її керівництвом та військовими злочинцями.

Не покарання осіб, які прикриваються статусом церковників, чинячи злочини проти національної безпеки, це подвійний злочин.

УПЦ МП це п'ята колона російських окупантів, яка за гаслами миру несе пропаганду вищості русского міра й зневажає Україну. Скажіть мені, як Ви ставитеся до їх вільного пересування й я відгадаю Ваші переконання.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: