Станіслав Груздєв Фотокореспондент «Главкома»

Рада відгородилася величезним парканом (ФОТО)

Перед стартом нового політичного сезону депутатів вирішили надійно відгородити від народу – поставити по периметру металевий височезний паркан. Поки ще новий хід влади встигли оцінити тільки туристи, які дивуються, навіщо від тротуару на Грушевського і до самого Маріїнського палацу поставили величезну ковану залізяку, яка більше б підходила для Сектору Газа, але аж ніяк не український парламент від людей. Для яких, до речі, вся ця країна і мала би бути, за версією Президента.

Тепер, якщо хтось раптом надумає мітингувати під Верховною Радою, то в нього буде можливість постояти тільки на вузенькій смужечці між новим парканом, що відгородив Маріїнський парк, і парканчиком, який традиційно перегороджував підходи до Ради. Раніше на акціях протесту мітингувальники просочувалися саме через парк, і в разі чого могли натиском змести маленький парканчик і прорватися до парламенту.

Міліція біля Ради все пояснює просто – аби люди не витоптували зелені насадження. Турбота влади про природу дійсно похвальна. Але так можна всю країну відгородити, турбуючись виключно про екологію.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: