Тарас Стецьків Народний депутат України I-IV, VI скликань

Технічний уряд – найкращий вихід із нинішньої ситуації

Технічному уряду варто було би заручитися підтримкою опозиційних фракцій і частини депутатів Партії регіонів

Найкращим виходом із політичної кризи буде формування технічного уряду. Він існував би до дати проведення дострокових президентських виборів.

Щоправда, цьому технічному уряду варто було би заручитися підтримкою опозиційних фракцій і частини депутатів Партії регіонів, оскільки його існування без прийняття законів буде паралізованим.

Переконаний, сьогодні відбувається зміна суспільства. Майдан контролює вулицю, а влада – кабінети, проте так довго продовжуватися не може. Саме тому, опозиція займає вірну позицію, коли вимагає голосування за повернення до Конституції 2004 року у Верховній Раді.

Таке голосування 226 голосами «за» стало би переломним моментом. Втім, цей політичний крок без волі частини Партії регіонів є неможливим. Тому Майдан має допомогти депутатам визначитися.

Враховуючи те, що нинішній владний режим тримається на силі та «тітушках», закликаю Майдан до активної, мирної, організованої дії як у Києві, так і в регіонах.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: