Олександр Сугоняко Голова Асоціації українських банків

Звернення до Великого Майдану, опозиції і олігархів

Для того, щоб діюча Конституція 2004 року почала діяти не потрібні ніякі рішення ніяких державних органів вкупі з парламентом

Після відволікаючого наперсточного рішення КСУ від 30 вересня 2010 року , ВРУ, в особі п. Литвина, Мінюст, в особі п. Лавриновича вивісили на сайтах цих державних органів текст Конституції України 1996 року, замість діючої 2004 року. Після таких незаконних дій, під прикриттям цього другого наперсточного руху, почалася узурпація влади п. Януковичем, при бездіяльності і потуранні опозиції і її лідерів, разом з п. Тимошенко. З цим змирилося і непоінформоване і отетеріле суспільство.

Тепер народ прокидається і розуміє, що для того, щоб діюча Конституція 2004 року почала діяти не потрібні ніякі рішення ніяких державних органів вкупі з ВРУ. Це ПРАВДА. Відновлення дії шулерськи украденої Конституції України це не юридичне питання, не питання процедури, це питання політичної волі.

У нас, членів ГО «Всеукраїнська Народна Рада депутатів України» вона є. Ще в червні 2013 року ми зареєстрували цю громадську організацію, метою якої є відновлення конституційного ладу в Україні.

Конституція не є дишло. Для нас це ПРИНЦИП! Якщо не діє в країні ПРИНЦИП – тоді діє ХАОС, замішений на брехні і злодійстві. На брехні сильну, незалежну і цілісну Україну не побудуєш. Вона постане на ПРАВДІ, що одна на всіх.

Така воля відновлення Конституції у Майдана є! Чи є така воля у крупного бізнесу? Мала би бути, бо в цьому хаосі згорять всі їхні активи.

Ми вимагаємо від парламентської опозиції, за яку голосували – повернути забрані, при вашому потуранні, повноваження Верховній Раді України.

Олігархи, – ваша хата не скраю. Включайтеся у відновлення конституційного ладу, від вас багато що залежить у становленні сильної, незалежної і цілісної України!

Якщо при цьому потрібна наша допомога, наш досвід – до ваших послуг.

О.Сугоняко, за дорученням виконкому ГО «Всеукраїнської Народної Ради».

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: