Олександр Сугоняко Голова Асоціації українських банків

Люди в Києві інші. Чуєш, мер?

Нема води. Не тільки у мене на Нивках, а багато в кого в трьох районах Києва

Нема води. Не тільки у мене на Нивках, а багато в кого в трьох районах Києва. Створено проблеми для сотень тисяч киян. Ви бачили звернення наших фейкових керівників до киян з цього приводу? Я – ні.

Така подія може бути, Це життя. Але якби на чолі Києва були сумлінні люди, які з повагою ставляться до киян, то вони б обов’язково пояснили перед відключенням води її причину, ввели нас в «курс справи», сказали б скільки днів не буде води, а ми б запаслися водою, чи якось по іншому спланували ці дні. Це практично нічого не вартує в грошах… Як і ,наприклад, синхронізувати світлофори на проспекті Шевченка і на інших вулицях столиці, але це те що творить поле поваги і довіри в Києві. Мальчіші-плохіші якісь та й годі. У них щось важливе відсутнє в мізках, серці. Небезпечно відірвався цей чемпіон від народу зі своєю командою. Люди в Києві інші. Чуєш, мер?

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: