Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Хресний хід: за метром - метр ведуть Україною солдатів РПЦ

Саме «ведуть» і власне «солдатів».

І нікого не має збивати з толку мирний вигляд жіночок і прочан і іконами. Адже у світі вже ніхто не дивується, приміром, шахідкам у поясах смертників і дітям з калашами в руках.

Я не натякаю, що в двох колонах по сто чоловік (які в наших медіа чомусь стали багатотисячними, це дуже яскравий приклад, як з мухи роблять інформаційного слона), ідуть воїни-смертники чи військові диверсанти.

У світоглядній війні (а наша війна з Росією є саме світоглядною – війною ідентичностей, війною простору української Свободи з мороком російського рабства) РПЦ, із блокпостами своїх церков і інформаційними атаками з парапетів російських церков, відіграє набагато важливішу роль, ніж зенітно-ракетні комплекси чи диверсійно-розвідувальні групи.

Російська Церква, російська мова, російська агентура у владі (укупі з корисними ідіотами «какая разніца») є ключовими інструментами російського імперіалізму в Україні.

Путін психанув і кинув війська, але поряд із цим він і далі ставив і ставить передусім на вищезазначені фактори. Він починає війну саме із цієї фази - інформаційно-ідеологічної. Танки і гради йдуть вже на закріплені позиції "рускава міра".

Не взявши Київ військовим штурмом, він ментально хоче взяти його хрестовим ходом п’ятої колони.

Про дестабілізаційний характер вищезазначеної ходи кажуть усі спецслужби. А водночас уперто ведуть передову колону Путіна на Київ. Охороняють, забезпечують прикриття. Заявляють, що арештовуватимуть без розбору всіх, хто має іншу думку.

На жаль, замість того щоб у судовому порядку заборонити похід Мордору, колону ведуть у серце України. 
Це все, що треба розуміти про патріотизм, розуміння владою національної безпеки й суті цієї війни.

Що треба зробити.

Перше - розпочати процедуру перереєстрації УПЦ МП в Російську православну церкву в Україні.

Заборонити іноземній церкві вести пропаганду серед спецслужб, силових структур, органів влади та місцевого самоврядування.

Друге - до моменту передання національних святинь у власність Української помісної православної церкви, усі святині Лаври мають стати екуменічними центрами з правом вільно проводити відправи традиційним церквам.

Третє - усі представники РПЦ, що провадять підривну діяльність, мають відповідати за законом і за потреби можуть бути обміняні на українських бранців Путіна.

А завтрашню картинку, якою так лякають людей, створюють саме представники силових структур, які так запопадливо супроводжують цей хід.

Очевидно, до нашого традиційного Ходу, який відбудеться 28 липня від Володимирського Собору, не буде ні такої уваги ЗМІ, ні опіки з боку влади й силових структур. Навіщо їм нас охороняти? Адже всі роки Незалежності вони забезпечували охорону власне російської агентури і продовжують далі забезпечувати…

Як ви вже здогадалися, КМДА проігнорувала запропоноване «Свободою» під час минулої сесії протокольне доручення щодо судової заборони або обмеження антиукраїнського шабашу в центрі Києва 27 липня. Натомість, матимемо завтра транспортний колапс у місті. Бо саме нам буде обмежено доступ до центральної частини Києва.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: