Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Навіщо Росії план «Шатун», якщо є українська влада?

Владислав Сурков

Зрозуміло, що в Росії є план «Б» як зрештою і «С» і «D»

Це лише в наших - глуха безнадійність Мінська-Переяслава. Очевидно, план большевізації України, стимулювання сліпого руйнівного бунту, без чіткої мети, програми, політичного проводу - це цілком реальний план «Б» Рашки.

Але нині безвідмовно працює план «А» та її виконавець - влада в Україні. Саме руками влади дуже успішно реалізуються плани Путіна. А вони відомі.

Позбавлення зовнішньої суб'єктності. Адже зрозуміло, що в найближчій перспективі ні вступу в ЄС, ні в НАТО, ні навіть реального безвізового режиму нам не бачити. А тоді після розчарування і тупику євроінтеграції, нас переконають у невідворотності псевдонейтралітету під модеруванням Кремля.

Друге, дезінтеграція - федералізація України через псевдодецентралізацію та особливий статус.

Третє, знищення української ідентичності та насадження рускава міра через засилля російської мови, церкви та агентури.

І це все реалізовується руками нинішньої влади.

Це саме нинішня влада згорнула Революцію Гідності і реставрувала корумпований кримінально-олігархічний режим, провела масштабні репресії революційних сил, знищила добровольчий рух, вгамувала пасіонарну енергію нації, посіявши зневіру, апатію та злість.

Це нинішній режим заповнив тюрми активними учасниками Революції Гідності та вояками московсько-української війни.

Це держиморди з печерських пагорбів грабують країну в час революції і війни.

Під гаслами зміцнення обороноздатності ввели контрактне рабство, здали ключові військові заводи Росії і навіть за два роки не спромоглися налагодити елементарного патроного виробництва.

Під мантрами про реформи соціальне зубожіння набрало неймовірних обертів. Країною править олігархат. Встановлюється поліцейський режим. Процвітає Українофобія. І такі «перемоги» повсюди.

І саме такими діями ніхто інший як влада є тим «шатуном» який хитає країну. А ліки цьому є продовження і завершення Національної Революції. Відновлення зовнішньої суб'єктності та внутрішньої ідентичності.

Інакше Українська Незалежність не відбудеться...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: