Юрій Сиротюк Громадсько-політичний діяч

Про дискусію навколо слів міністра Нищука

Євген Нищук

Дискусія про Нищука - це не дискусія про зміст, а технологія з боку тих, хто погнав хвилю обпльовування

Це технологія з метою закріпити неоколоніальний статус українців і намертво зацементувати наслідки століть російської окупації і окупації совєцької як її кульмінаційної фази.

Це технологія, яка чітко показує єдність кількох таборів в Україні: проросійських колаборантів, прихильників рускагаварящєй України (только рускаязичниє воюют) та прихильників України неукраїнської танеоколоніальної.

Технологія «вбивати в зародку» будь-яку спробу дискусії про необхідність подолання наслідків окупації.

Бо тоді дискусія змісту доведе до того, що виявиться, що нинішні владоможці, власники медіа, олігархи - це все нащадки окупантів-завойовників. Які цією дискусією хочуть зберегти своє панівне становище, а всіх, хто лиш спробує відкрити цю тему, технічно змішати з лайном і знищити.

України української найбільше бояться ті, хто приєднався до розстрільного хору Нищука.

І така дискусія. Дискусія змісту, а однобічних звинувачень, як і реалізація її наслідків - побудова Великої України національно та соціально справедливої обов'язково буде.

А для тих, хто всю свою жовч і весь сморід випустив на Нищука: а слабо такими ж риторичними фігурами звернутися напередодні річниці Голодомору, наприклад, до очільників Німеччини, Франції, Ізраїлю і з такими ж емоціями попросити нарешті визнати Голодомор геноцидом української нації?

Але ж знаємо, слабо. Бо щоб зберегти свій статус вищості в Україні, вони по-рабськи мусять служити новим метрополіям-господарям...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: