Віктор Уколов Колишній народний депутат України

Наразі 1:0 на користь влади

Дуже проста подача головної української новини від Євроньюс - Чемпіон світу по боксу у версії WBO Віталій Кличко заявив, що буде балотуватися в Президенти.

Дуже проста подача головної української новини від Євроньюс - Чемпіон світу по боксу у версії WBO Віталій Кличко заявив, що буде балотуватися в Президенти. Заявити про це його спровокували зміни до Податкового кодексу... Начебто подані депутатом від опозиційної партії Батьківщина.

Мій коментар:

Поки Кличку так і не вдалося перетворитися із чемпіона світу по версії ... В лідера української опозиції. Якщо він і далі буде уникати спілкування з пресою і мовчати про Всі серйозні теми-маркери: проект бюджету, свободу слова, права людини та не з'являтися на ток-шоу, то так в очах людей боксером він і залишиться.

Батьківщина матиме серйозну проблему у стосунках з Ударом через непрофесійність своїх депутатів, а може і свідому провокацію. Наразі 1:0 на користь влади.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: