Віктор Уколов Колишній народний депутат України

Чи пристойно християнам працювати поруч з гомосексуалістами?

Чи можна звільняти з роботи за статевою ознакою? Іншими словами чи пристойно християнам працювати поруч з гомосексуалістами?

Чи можна звільняти з роботи за статевою ознакою? Іншими словами чи пристойно християнам працювати поруч з гомосексуалістами?

Частина моїх знайомих вважає, що це неможливо.

Мушу нагадати, що відповідав Ісус Христос фарисеям на питання чому він сів обідати з грішниками:

10. І сталось, як Ісус сидів при столі у домі, ось зійшлося багато митників і грішників, і вони посідали з Ним та з Його учнями.

11. Як побачили ж те фарисеї, то сказали до учнів Його: Чому то Вчитель ваш їсть із митниками та із грішниками?

12. А Він це почув та й сказав: Лікаря не потребують здорові, а слабі!

13. Ідіть же, і навчіться, що то є: Милости хочу, а не жертви. Бо Я не прийшов кликати праведних, але грішників до покаяння.

(Від Матвія 9:10-13)

Не розумію нащо виділяти один гріх серед інших - набагато більш поширених гріхів, адже ми щодня бачимо порушення інших заповідей: не вкради, не убий, не заздри, не зраджуй. І таких грішників набагато більше, ніж голубих.

Пояснення може бути одне - ті, хто виділяє гомосексуалізм серед інших гріхів - це або люди, які придушують в собі цей потяг, або ті, хто кохається у своїй погорді, підкреслюючи, що він не такий. Хоч при цьому може бути злодієм, зрадником і заздрісником. Щоправда є ще третя можливість - люди які недостатньо глибоко вивчали Євангеліє, особливо те, що казав і як ставився до грішників сам Христос.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: