Протистояння з Кремлем. 10 першочергових кроків

Дієве перекриття східного кордону України...

1. Крим - у складі України з максимальними правами на політичне, економічне і культурне життя. Жодних узгоджень з Києвом, крім прокуратури і прикордонної служби.

2. Підготовка законодавства про бюджетне забезпечення самоврядності всіх областей України.

3. Дієве перекриття східного кордону України, в т. ч. підрозділами Національної Гвардії. Перехід ППО на бойове чергування.

4. Призначення популярних, проукраїнських і рішучих осіб на посади губернаторів, нач. УМВС, УСБУ, облпрокуратур. Посилення східноукраїнських гарнізонів спецпідрозділами для затримання іноземних організаторів заворушень.

5. Активізація аеромобільних військ України над територією Криму. Моральна і технічна підтримка оточених гарнізонів. В разі агресії - заклик до країн- гарантів забезпечити режим "Чистого неба".

6. Організація морської блокади агресора шляхом спільних з НАТО воєнно- морських дій.

7. Негайна місія Червоного Хреста з гуманітарним вантажем для військовослужбовців Криму та членів їх сімей. Евакуація тих, хто цього потребує.

8. Введення державних управляючих на об'єкти стратегічного значення, що належать російському бізнесу в Україні ( банки, звязок, обленерго, комунальні мережі, аеропорти, портові та митні термінали, тощо).

9. Припинення трансляції та поширення російських ЗМІ. Всебічна інформаційна підтримка мужності українських військових.

10. Прийняття закону про люстрацію, яким заборонити обіймати керівні посади на підприємствах усіх форм власності, а також перебувати в державних та виборних органах управління для всіх керівників партій, фракцій та урядовців ПР, КПУ та повязаних з ними спільним бізнесом осіб в період 2010-2014 років.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: