Як в Хмельницькому публічно послали губернатора (фото, видео)

Партія, що залазить з «телеящиків» у підсвідомість українців зі слоганом «Від стабільності до добробуту», у дійсності цей салоган сама перекреслює. Сьогоднішні події у Хмельницькому яскраве свідчення цього.

Партія, що залазить з «телеящиків» у підсвідомість українців зі слоганом «Від стабільності до добробуту», у дійсності цей слоган сама перекреслює. Сьогоднішні події у Хмельницькому яскраве свідчення цього.

З самого ранку біля стін міської ради, де працює бютівська більшість на чолі з міським головою Сергієм Мельником, активісти та прихильники Партії регіонів влаштували показову виставу на три дії. У першій — вони скандували «Ганьба владі», «Юльку — геть!». У другій демонстрували міць своїх кулаків. Крізь неспівмірну малу кількість бютівських активістів «регіонали» намагалися прорвати до міської ратуші, де відбувалася чергова сесія ради. А під завісу вистави керівники ПР, з почуттям виконаного обов’яку, роздавали коментарі пресі з «передової».

Ця активність пов’язана з судовим позовом, який депутати Хмельницької міської ради від фракції Партії регіонів Анатолій Собко і Оксана Кольгофер у липні цього року виграли у міської ради. Феміда дивним чином постановила скасувати рішення першої сесії міськради від 2 грудня 2010 року про обрання секретаря міської ради. Про це «Главком» уже писав).

Фактичне цькування одного табору іншим за політичною лінією, накалювання агресії між мешканцями одного обласного центру говорить про великий ідеологічний занепад партії влади на чолі з Президентом Віктором Януковичем. Тактичне ведення політичного мітингу у регіоналів перетворилося на місиво, штовханину та поламані мегафони.

Інтелігентно одягнена жіночка з табору ПР несамовито вигукувала «Юльку — геть!»

У мене запитання на засипку: «Шановна пані, чого домагаєтесь? А чи Качанівська колонія, де відсиджує покарання Юлія Тимошенко, — це п’єдестал чи курортний відпочинок?»

Відповідь політичним Чемберленам не забарилася. Озлоблені активісти «Батьківщини» публічно послали голову Хмельницької облдержадміністрації Василя Ядуху, звинувативши останнього у причетності до цієї провокації.

Завершилося все без кровопролиття. Поки що…

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: