Іван Вербицький Спортивний журналіст

Дисциплінована отара. Як прихильників Мураєва водять Києвом

Фото: Іван Вербицький

«Смотрящі» ретельно перераховували поголів'я, брутально закликаючи бабушек-тітушок до дисципліни

Не знав, що на Майдані нині знову парад. На центральній площі і Хрещатиком у напрямку Європейської площі вишикувалися рівненькими рядами по п'ять тіл і з інтервалом близько метра одна від одного понад десяток груп. То ошукані мураєвські вкладники, познімавши кілька годин під стінами Нацбанку Гонтарєву, відбули трудодень і стали в чергу за чесно заробленим. «Смотрящі» ретельно перераховували поголів'я, брутально закликаючи бабушек-тітушок до дисципліни. Одна з тітоньок навіть сміла противитися й іскрометно спітросянила: «Січас пастроят і павідут в Бабій Яр».

Саме застав мить, коли шоблу з-під Нацбанку розпускали. Наволоч на русском язикє тричі гукнула в мікрофон «Слава Украінє», закликала приходити боротися з бєспрєдєлом Гонтарєвої, Рожкової і злочинним режимом у цілому завтра з дев'ятої ранку і запустила національний гімн. Те «Ще не вмерла...» «протестантів» не зацікавило. Вони вже розвернулися і чимчикували рівними колонами униз до Хрещатика.

Варто відзначити дисциплінованість отари. Попри те, що проїжджа частина вздовж алеї Небесної Сотні закрита, вівці йшли виключно по тротуарах, з обох боків. Показово, що на портрети загиблих три з половиною роки тому людей уваги не звертала майже жодна потвора.

Нижче - світлини того шлаку. Перепрошую за якість, але вирішив дати різні рила і різні ракурси. Продажна мразота має бути прославлена. Особливо з урахуванням, що гаспадін Мураєв віщал, дєскать наш пратєст нє паказивают, ігнаріруют центральниє канали.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: