Звільнення Миколи Вересня - урок іншим ведучим

Микола Вересень вже не працює на каналі News One

Вересень у екзотичний спосіб вирішив закрити рота кремлівській консерві і за це поплатився

Як все прогнозовано. Євген Мураєв звільнив Миколу Вересня, котрий поставив на місце прихильника «рускага міра» Олександра Семченка.

Це зайвий доказ, що ніякого договорняка не було і що Микола Вересень у своєрідний, хоч і екзотичний спосіб вирішив закрити рота кремлівській консерві

Це урок іншим ведучим NewsOne. Коли гість розхвалює агресора, коли говорить, що росіяни не нападали, що Крим російський, що в Києва хунта і що Путін святий - мовчіть, підспівуйте, бо вкажуть на двері.

1_02.Екс-кподатківець Олександр Семченко тепер перекваліфікувався в політолога

Таким як Семченко двері каналу NewsOne завжди відчинені. За кілька тижнів його знову запросять. Бо це майбутній кандидат у нардепи по списку партії Євгена Мураєва. А оскільки вибори не скоро, то Олександр Семчеко може відпочити від ефірів, набратися нових сил і поповнити запаси пропагандистської слини.

Тепер зрозуміло, чому екс-керівник сумської податкової Олександр Семченко так вольготно поводився в ефірі, а після ефіру вимагав покарати ведучого. Саме так і поводиться бидлота, котра відчуває свою безкарність.

Тому, якщо під час чергового словесного сепаратистського поносу, ви побачите на екрані титр «канал не несе відповідальності за сказане гостями в ефірі» - не вірте, і сприймайте це як фіговий листок.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: