Арсеній Яценюк Експремʼєр України, голова Київського безпекового форуму

Ми виправляємо помилку, допущену 350 років тому

Голосування за ратифікацію Угоди з ЄС є цивілізаційним вибором України. Ми виправляємо помилку, допущену 350 років тому. Україна – це Європа. Так сказав і зробив український народ. Під цією угодою стоїть підпис в першу чергу всієї України. Прикро, що ця угода скріплена кров'ю. Але такий вибір, така боротьба і така плата за свободу, за демократію і за незалежність. Так, зараз наші вояки борються за український суверенітет, за українську незалежність і за цілісність української держави.

Підписання угоди і її ратифікація – це перший крок. Це тільки початок великого європейського шляху. Ефективність і результативність залежить тільки від нас, від політичної волі, від волі до змін, від волі до боротьби, від волі до перемоги.

Народ продемонстрував своє прагнення бути в Європі і жити в Європі. Відповідальність чинної Верховної Ради, нової Верховної Ради, Уряду і Президента і політичної еліти, яка повинна бути обрана українським народом, за реалізацію прагнень і волі багатомільйонної європейської української держави. Тепер від нас чекають не підписів і переможних реляцій, а конкретних дій і результатів.

Тому вперед до реалізації угоди і до перемоги демократії, свободи і України.

Слава Україні!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: