Леонід Ємець Народний депутат 7 і 8 скликань

Трамп знатно потролив Росію

Пам'ятаєте як Трамп, ще будучи кандидатом, майже відкрито заявляв що конфлікт в Україні це щось внутрішне? Президенство явно відкрило йому очі

Лавров, значить, демонструє фотки із Трампом як символ дружби і підтримки США політики Путіна? Правда трошечки в порушення протоколу, бо зустріч міністра РФ і президента США, була робоча і абсолютно субординована. Тобто президент задавав питання, а міністр на них відповідав. І такий формат просто не передбачає спільних фото по результатам.

Дозволяється лише фото для особистої колекції, не для оприлюднення. (В мене наприклад такі фото є з прем'єр міністром Японії, і такі моменти заздалегідь обговорюють).

І Лавров, коли порушував протокол, як професійний дипломат із величезним стажем, чітко розумів що іде на провокацію. Росія хотіла «пощупати» Трампа на реакцію? Ну 50 томагавків в Сирії вони вже отримали. 

А тепер, в своєму твітері Трамп чітко і без сантиментів визнав Росію воюючою стороною із Україною. Адже встановити мир між країнами можливо лише в стані війни.

Пам'ятаєте як Трамп, ще будучи кандидатом, майже відкрито заявляв що конфлікт в Україні це щось внутрішнє? Президентство явно відкрило йому очі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: