Юрій Касьянов Волонтер, публіцист

Як ватажок «ДНР» відпрацьовує брудні гроші Кремля

Нові загрози від Олександра Захарченка: названа основна причина

ДНР завжди готується до війни. Туди постійно приходять цистерни з пальним, зброєю, вони постійно шукають привід для загострення. Тільки так вони можуть виправдати своє нікчемне існування. Там постійно грабується мирне населення. Їм потрібні трофеї для виправдання брудних грошей Кремля.

Але наш президент не шукає приводу для зіткнень. Він трусить. Військові методи він викреслив ще в 2014 році. Наша країна і наш президент не готові до військового розв'язання цього конфлікту. Влада розраховує на політичне рішення. А Захарченко інтерпретує вказівки від своїх кураторів, ФСБ.

Що стосується загострення на маріупольському напрямку – це позиційні бої. Кожна сторона хоче вибороти для себе кращі умови. Наші війська відвоювали там частину лінії фронту, щоб гинуло менше пацанів.

Я вважаю, що завжди є сенс, не чекаючи удару бойовиків, завдати першого удару. Потрібно закінчити цю війну. Росія не готова до повномасштабної війни. Все можна вирішити, просто потрібно зайнятися цією війною. Коли воюють США, у них кожні 5 хвилин завод випускає новий танк. У нас же все полягає в тому, щоб знайти більш-менш нормальну техніку і просто пофарбувати її...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: