Олексій Заводюк Веб-девелопер, програміст, музикант, блогер, громадський активіст

Світ має зрозуміти, що питання Криму, Донбасу, Молдови та Грузії пов'язані

Захід не зможе далі закривати очі на зухвалу та вкрай небезпечну поведінку путінської Росії на міжнародній арені

Завдяки «зусиллям» Путіна у світі має з’явитися розуміння що більше немає окремого питання Донбасу та Криму, як і питання територіальної цілісності Молдови та Грузії. Всі ці питання можна об’єднати в одне – агресивної та неприпустимої в сучасному світі політики Росії.

Президент Порошенко, Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов абсолютно праві, коли стверджують, що це війна не проти України, а війна проти всього цивілізованого світу.

Путінська Росія веде агресивну політику зухвало порушуючи міжнародні норми та право. Політика Росії – це виклик для всього цивілізованого світу, а не тільки для України.

Сподіваюсь, що вже найближчим часом політична позиція Заходу дозріє не тільки до усвідомлення того, що Росію треба дотискати, а й до того, що не зробити цього вже не вийде.

Захід не зможе далі закривати очі на зухвалу та вкрай небезпечну поведінку путінської Росії на міжнародній арені.

Я б хотів вже найближчим часом побачити потужну антиросійську коаліцію, яка б висунула чіткі вимоги до Росії та примусила її до капітуляції.

Росія має отримати потужний ультиматум від Заходу та безумовно вийти з Донбасу та Криму, території Молдови та Грузії. Також Росія повинна раз і назавжди відмовитися від агресивної політки як у межах власних кордонів так і у всьому світі.

Я б вітав якби у порядку денному міжнародної політики щодо Росія з’явилися питання нафтового ембарго, арешту грошей та майна РФ за кордоном та створення окремого міжнародного трибуналу для путінського режиму.

Путінський режим за 18 років свого існування вже зробив достатню кількість тяжких злочинів проти світу, щоб отримати не тільки політичну, а й юридичну оцінку своєї діяльності.

Сподіваюсь, що американські конгресмени думають так само, бо не бачу чому б їм думати інакше.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: