Стали відомі деталі загибелі людини в будинку ексміністра закордонних справ України

Стали відомі деталі загибелі людини в будинку ексміністра закордонних справ України

В будинку, що належить ексміністру закордонних справ України Леоніду Кожарі, в селі Чайки під Києвом, сталася надзвичайна подія

Стрілянина сталася під час застілля

Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара і загиблий за дивних обставин у його будинку 21 лютого підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Як стало відомо «Obozrevatel» із власних джерел у поліції, стрілянина сталася під час застілля. Одна з його учасниць Марина К. повідомила, що компанія випивала з 15:00.

Після цього жінка пішла в іншу кімнату відпочивати, а коли почула постріл, повернулася і побачила Старицького з вогнепальним пораненням у голову і пістолетом у руці.

На момент прибуття співробітників поліції Кожара перебував в неадекватному стані.

sergejstaritskijПідприємець Сергій Старицький 

Як повідомляють ЗМІ, смерть наступила в результаті пострілу з пістолета Jericho 941 – нагородної зброї ексміністра Кожари. Зазначимо, що Кожара любив постріляти, коли вип’є.

Нагадаємо, в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням. Загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: