Львівський театр везе до Києва «наркотики, зброю, бійки, матюки, секс і скандали»

Львівський театр везе до Києва «наркотики, зброю, бійки, матюки, секс і скандали»
«Людина в підвішеному стані»

Львівські актори представлять драматичну детективну історію, переповнену інтригами, конфліктами та інтимними подробицями, яка не може залишити глядача байдужим

У Києві в Центральному Будинку офіцерів ЗСУ 16 грудня відбудеться вистава «Людина в підвішеному стані» Львівського театру ім. Лесі Українки. Продюсери анонсують постановку так: 

Наркотики, зброя, бійки, матюки, секс, скандали, гомосексуальні зв’язки. Ні, це не про голлівудський трилер. Це про український театр. Це - вистава, що руйнує бар`єри: між сценою і залом, глядачем та актором, поміж театром і «реальним життям», вигадкою і правдою. Драматична детективна історія, переповнена інтригами, конфліктами та інтимними подробицями, яка не може залишити глядача байдужим.

П`єсу «Людина в підвішеному стані» Павло Ар`є – український драматург та режисер – написав у 2011 році. Виставу ж театр імені Лесі Українки представить лише у цьому театральному сезоні у форматі вистави, її режисером став киянин Ігор Білиць.

За сюжетом Людина в підвішеному стані — хлопчина-актор. Режисер підвісив його над сценою задля радикального експерименту у відсталому колективі. Таким чином, хлопчина висить і скиглить, промовляє дивні тексти і дискутує з колегами. Згодом про нього забувають, доки на сцені не з'явиться перевертень у «скафандрі» й не почне лупцювати підвішену жертву мистецтва.

«ЛПС — у П.Ар'є — абревіатура багатозначна. Бо ж автор прагне створити багатошаровий театральний світ і багатовимірних театральних персонажів. Кожен із яких, красуючись, зовні символізує певну ноту: До, Ре, Мі, Фа… І створює відверто абсурдний театральний оркестр», - пише zn.ua у своїй рецензії на виставу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: