На Кураж Базарі презентували виставу-променад від команди U!Zahvati

На Кураж Базарі презентували виставу-променад від команди U!Zahvati

Близько ста відвідувачів Кураж базару здійснили променад

За два дні актори зіграли десять міні-вистав для всіх бажаючих

Приємним відкриттям цих вихідних на Книжковому Кураж Базарі, що проходив на арт-заводі Платформа, стала вистава-променад «Діалоги. Передмова» від команди U!Zahvati.

За два дні актори зіграли десять міні-вистав для всіх бажаючих познайомитися з новим форматом розваг і розібратися в тому, що ж таке вистава-променад.

Як це відбувалось? Група людей в навушниках слідувала за певним маршрутом, зустрічаючи на своєму шляху головних героїв і по-різному взаємодіючи з ними. Гучний базар, арт-галерея з химерними інсталяціями або таємна кімната, - будь-який простір, де опинялися глядачі, органічно перетворювався в атмосферні декорації вистави. Фактично кожен глядач сам ставав учасником театрального дійства.

Близько ста відвідувачів Кураж базару здійснили променад, серед них були і зіркові гості: Аlloise, Аніта Луценко, Даша Трегубова, Олексій Гладушевський, Даша Коломієць, Яна Алтухова, Олена Коляденко і багато інших. Усі бажаючі змогли стати частиною відкритої творчої лабораторії і пізніше поділитися своїми враженнями в соцмережах.

Реакція глядачів була дуже контрастною і емоційною. Та коротка форма передмови всіх заінтригувала. Прем'єра ж повної вистави відбудеться у грудні.

Як зауважила незмінний режисер команди U!Zahvati Поліна Бараниченко: «Для нас це був сміливий експеримент! Створити передмову до «Діалогів» за дуже короткий термін і показати її непідготовленою публіці - великий ризик. Але глядач в наших виставах завжди стає безпосереднім учасником, а часом - співавтором, тому ми зважилися почати з ним діалог вже зараз, щоб намацати точки дотику і розвинути тему майбутньої прем'єри».

«Я ще раз переконалася, що тема надлишку слів і дефіциту мовчання сьогодні актуальна, як ніколи! Ця тема багатогранна і небайдужа нашому глядачеві. Всім іноді хочеться багатозначно помовчати в приємній компанії однодумців... Нехай майбутня вистава стане такою можливістю», - підводячи підсумки, зазначила Поліна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: