У Києві презентують унікальну виставку плакатів видатних особистостей родом із Карпат

У Києві презентують унікальну виставку плакатів видатних особистостей родом із Карпат

Глядачі зможуть побачити креативні зображення знаменитих українців

11 серпня у столичній галереї «Митець» (Велика Васильківська,12) о 17.00 відбудеться відкриття плакатного проекту «Народжені Карпатами».

Перед глядачем постане унікальна плакатна галерея видатних особистостей, життя та творчість яких пов’язані із Карпатським простором.

Плакатні проекти «Народжені Карпатами-І», «Народжені Карпатами-ІІ»  було створено за участю студентів і викладачів Київського національного університету культури та мистецтв, членів секції плакату та графічного дизайну Київської організації Національної спілки художників України, івано-франківських художників, як частина Локації «Art SPACE» в рамках І і ІІ Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Карпатський простір».

Започаткований 2016 року проект реалізувався у вигляді плакатної виставки в Музеї мистецтв Прикарпаття під час Першого Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Карпатський простір». Акція отримала зацікавленість публіки, позитивну пресу і пропозиції продовження портретного ряду.

 Ознакою проекту 2017 року стала участь місцевих жителів та гостей міста, котрі долучилися до виставки і допомогли скласти перелік осіб, вартих художнього опрацювання в жанрі плакату. Також відмінністю проекту став вихід на вулицю, експонування плакатів просто неба у вирі фестивалю.

Протягом дворічної історії в рамках проекту було створено 124 плакати, видано два каталоги і проведено виставки на трьох локаціях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: