У київському цирку відбудеться прем’єра... епатажної вистави для дорослих

У київському цирку відбудеться прем’єра... епатажної вистави для дорослих

Актори десяти театрів представлять столичному глядачеві незабутній детектив-хоррор

У Національному цирку відбудеться прем’єра вистави у новому форматі: трилер тільки для дорослих (18+). Продюсери обіцяють спецефекти, захоплюючі трюки ілюзіоністів та акробатів, а також оригінальну музику, модерновий балет, унікальні декорації та світлове шоу.

Хорор часів Французької революції розповість про людину, що хотіла змінити світ, а натомість занурила його у темряву. Молодий священик веде розслідування справи 30-річної давнини, коли таємничо почали зникати незаймані юнаки та дівчата, яких згодом знаходили жорстоко вбитими. Щоб знайти відповіді у цій загадкової історії, він має відшукати свідків і повернутися у сповнений розпустою і кров’ю Париж у переддень революції.

У виставі візьмуть участь актори з Театру Франка, Молодого театру, «Дикого театру», театру «Золоті ворота», театру ДАХ, театру на Лівому березі, ТЮГу, Львівського, Івано-Франківського і Рівенського театрів. Глядачі побачать на сцені Олексія Вертинського, Дмитра Суржикова, Миколу Березу, Олександра Ярему, Тетяну Міхіну, Ярослава Гуревича та ін. У виставі задіяні циркові артисти та балет.

Відкритий кастинг пройшло більше 100 акторів з різних міст: Київ, Львів, Рівне, Вінниця, Івано-Франківськ.

Вистава поставлена за п’єсою сучасного українського автора Віктора Понізова, що спеціально написана для проекту.  Режисер – Максим Голенко. Продюсери - Ірма Вітовська, Віталій Ванца, Михайло Бондаренко. «Нам хотілось зробити щось шокуюче. Такий жанр як трилер або хоррор - широко використовується в кіно, і вперше буде показаний в українському театрі. Ми ведемо глядачів на межу емоцій, за допомогою жаху, страху виводимо їх із раціонального стану, змушуємо відчувати», - розповіла Вітовська, інтерв'ю з якою днями буде опубліковано на «Главкомі».

Прем’єрні покази призначені на 17-18 грудня, 21-22 січня, 3,4,5 лютого. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: