У столиці презентують містичний роман про мешканців Черкас

У столиці презентують містичний роман про мешканців Черкас
Назарій Вівчарик

У столичній книгарні «Є» черкаський журналіст представить свою першу книгу

У п’ятницю, 13 жовтня, 13 (п’ятниця) о 19.00 у Києві відбудеться презентація книги черкаського журналіста Назарія Вівчарика «П’ятеро як один».

 Назарій Вівчарик - журналіст, лауреат Всеукраїнського конкурсу кращих творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника (2017 рік).  Фіналіст ряду літературних конкурсів, друкувався в журналах «Склянка часу», «Світ Фентезі», «Дніпро», альманахах Das Ist Fantastisch! Fairy, «Позапростір». Деякі оповідання входили до збірок, зокрема, «Світильник Джека», «Це ж елементарно, сер», «Свині». У видавництві Стрельбицького опубліковані онлайн книги (збірка детективних оповідань і містична повість). Першу власну друковану книгу « П’ятеро як один» видав у видавництві «Мандрівець» у 2017 році.

Анотація: Автор характеризує книгу, як бойовик-містика. Це розповідь про п’ятьох друзів. Головний герой, Олексій, – один із них. Випадково він опиняється поруч із кожним своїм другом саме у той момент, коли на того чатує смертельна небезпека, і намагається його врятувати. Чи вдасться Олексієві протистояти фатуму та як відплатять йому за вірність товариші?

Книга цінна тим, що в ній усі події відбуваються саме в Черкасах, тож читач може зануритися в атмосферу цього міста. Також в нинішній час тривог та небезпек книга дає надію на краще, адже герой книги, попри важкі життєві обставини таки знаходить в собі сили не впасти духом.

Вхід вільний.
Захід буде проходити за адресою: Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: