Відомий український скрипаль представив новий кліп до свята Івана Купала

Відомий український скрипаль представив новий кліп до свята Івана Купала
Святослав Кондратів

Перше зняте музикантом в Україні відео стало анонсом до його концертного туру

Відомий український скрипаль Святослав Кондратів представив нове відео на трек Kupala на підтримку свого першого концертного туру, заплановано на кінець вересня цього року.

Ця відеоробота музиканта, що працює в жанрі pop-violin, стала першою, знятою в Україні.

Раніше любителі сучасної інструментальної музики вже мали можливість познайомитися з музичними відео Святослава Кондратіва, зйомки яких відбувалися в дюнах Сахари, серед прекрасних пейзажів норвезьких фіордів, на вулицях чарівної Венеції.

Саунд-продюсером треку виступив співак і аранжувальник Саша Шен, який також відповідав за звучання всіх раніше представлених композицій скрипаля.

Однак трек Kupala дещо відрізняється від їх попередніх спільних робіт. До використання автентичних інструментів в своїй творчості Святослав звертався неодноразово, а от його скрипка в якості глибокого і ліричного жіночого вокалу в поєднанні з електронним бітом ще не звучала.

Цей мікс музиканти вирішили використати невипадково, адже трек спочатку замислювався як інструментальна композиція, присвячена давньому слов'янському святу Івана Купала.

Купальську тематику доповнив і автор ідеї сюжету кліпу, режисер Mamay Media Production, Олександр Ткачук. У кліпі є все, і вогонь, і вода, і ніжна еротика, переплетена з обрядовими купальськими традиціями, і танець любові, який виконали молоді танцюристи Павло Берник, учасник шоу «Танцюють всі-2», і Даша Українець. Кліп вийшов дуже магічним і романтичним. Зйомки відбувалися вночі на Буковині, на прекрасному узбережжі Дністра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: