Чи готові ви вийти на Майдан за Саакашвілі? Опитування

Чи готові ви вийти на Майдан за Саакашвілі? Опитування
Михайло Саакашвілі

Політична партія «Рух нових сил», лідером якої є Саакашвілі, закликала українців вийти на Майдан Незалежності

Екс-президента Грузії, колишнього голову Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі позбавили українського громадянства. Про це вчора повідомив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук. Згодом цю інформацію підтвердили у Державній міграційній службі України. У відомстві уточнили: приводом для цього став факт, що 2015 року в анкеті Саакашвілі написав, що не перебуває під слідством в Україні або за її межами. При цьому він був заочно арештований у Грузії.

У свою чергу, Саакашвілі заявив, що у президента Петра Порошенка не вийде позбавити його українського громадянства. «Я живу в Україні вже понад 13 років, я брав участь у трьох революціях: Революції на граніті та двох Майданах! У мене лише одне єдине громадянство - українське і їм не вдасться мене його позбавити!», - написав він на своїй сторінці у Facebook

Політолог Володимир Фесенко вважає, що з точки зору політичної мотивації президенту абсолютно нема ніякого сенсу позбавляти Саакашвілі громадянства. «Ніякої небезпеки зі своїми 2% рейтингу він не становить. Навпаки, він виступає в ролі потенційного спойлера, який буде відбирати голоси в інших опозиційних сил, і в цьому плані навіть вигідний», - зазначив він.

Політична партія «Рух нових сил», лідером якої є Михайло Саакашвілі, закликає українців вийти у четвер, 27 липня, на Майдан Незалежності.

Чи готові ви вийти на Майдан за Саакашвілі? Висловити свою думку можна, взявши участь в опитуванні.

http://glavcom.ua/news/poroshenko-pozbaviv-saakashvili-ukrajinskogo-gromadyanstva-nardep-427848.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: