Землетрус на Банковій. Депутат «Слуги народу» оприлюднив компромат на Єрмака та його брата (відео)

Землетрус на Банковій. Депутат «Слуги народу» оприлюднив компромат на Єрмака та його брата (відео)
Скріншот з відео

Глава офісу президента вже відреагував погрозами засудити «слугу народа»

Нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос виклав відео, на яких брат глави ОП Андрія Єрмака – Денис Єрмак – обговорює питання призначення на різні державні посади.

Відео депутат Лерос виклав у Facebook.

487x362

«Відеодокази, як Єрмак через свого брата гендлює державними посадами, запроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонки (привіт із РФ), ну і, звичайно, заробіток на державі», – написав він у коментарі до роликів.

Реакція Єрмака не забарилася. «Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Geo Leros», – написав Єрмак у Facebook.

Глава Офісу президента зауважив, що його брат Денис з 2014 року їздив в зону АТО і брав участь у бойових діях як доброволець. Його добре знає і поважає спільнота добровольців і ветеранів. Я і моя родина – чесні і порядні люди. Я нікому не дозволю обливати нас брудом.

«@Geo Leros, і ти сам, і я, і люди, які розуміють ситуацію, знають навіщо і в чиїх інтересах ти все це робиш і пишеш. Я прямо казав це тобі під час наших останніх зустрічей, при свідках, повторю і тут. Якщо говорити про «червоні лінії», за якими починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшов. Дуже шкода, що особисті інтереси для тебе виявились важливішими за спільну мету, з якою партія «Слуга Народу» йшла на вибори – зробити Україну кращою. Бог тобі суддя», – додав Єрмак.

Також Єрмак порекомендував Леросу підготуватися, бо доведеться відповідати публічно за кожне слово.

«Дуже сумно що такий, як ти, опинився в партії Слуга Народу серед багатьох гідних людей, які теж, сподіваюсь, дадуть оцінку твоїм діям», – наголосив Єрмак.

2_17

Раніше «Главком» повідомляв, що, Денис Борисович Єрмак, повний тезка рідного брата керівника Офісу президента Андрія Єрмака, увійшов до «консультативної ради з питань проведення фахових консультацій» Держагентства з управління Чорнобильською зоною у лютому цього року. Про це читайте у матеріалі «Берегиня Чорнобилю». Хто насправді тепер керує Зоною відчуження».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: