Маск прориє новий тунель у США для Hyperloop

Маск прориє новий тунель у США для Hyperloop

Новий тунель стане маршрутом довжиною 16,6 км, який знизить експлуатацію державної дороги у штаті Мериленд

Ілон Маск отримав дозвіл викопувати ще більше тунелів – крім того, який погодили раніше, ближче до його дому в Готорні, пише TechCrunch.

Новий тунель стане маршрутом довжиною 16,6 км, який знизить експлуатацію державної дороги Baltimore-Washington Parkway у штаті Мериленд, і в кінцевому підсумку може стати опорним пунктом для мережі, яка простягатиметься від Вашингтона до Нью-Йорка та охоплюватиме зупинки у великих містах Балтимор і Філадельфія, повідомляє видання LA Times.

Компанія Маска, що копає тунелі, набирає обертів. Мериленд запропонував Маску дозвіл із умовами, щоб він міг почати роботу, хоча штат не надає жодної фінансової підтримки проекту на цьому етапі. Якщо проект не спрацює, штат завжди зможе перетворити це місце на туристичний пункт – звідки починалася всесвітньо відома мережа підземних тунелів, зазначає TechCrunch.

Мерилендський секретар із питань транспорту Піт Ран розповів LA Times, що тунель насправді не відрізнявся від різноманітних точок доступу, на які вони постійно видають дозволи, тому це було не так складно з точки зору дозволів. Тим не менш, залишається багато перешкод, які потрібно подолати, щоб підземна міжштатна мережа стала реальністю.

Нагадаємо, Ілон Маск повідомив, що влада США дала дозвіл на будівництво перших підземних тунелів для вакуумного транспорту Hyperloop.

Китайська державна космічна компанія China Aerospace Science and Industry Corporation (CASIC) заявила, що почала розробляти нову систему надшвидкісних вакуумних перевезень, аналогічну до Hyperloop Ілона Маска.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: