Користувачі соцмереж висловлюють обурення діяльністю Vodafone в ОРДЛО - ЗМІ

Користувачі соцмереж висловлюють обурення діяльністю Vodafone в ОРДЛО - ЗМІ

Мобільний оператор не тільки обслуговує абонентів на непідконтрольних територіях, але і усуває поломки

Українці в соціальних мережах викрили телекомунікаційну компанію Vodafone не тільки в роботі на території Донецької і Луганської областей, які перебувають під контролем так званих «ДНР» і «ЛНР», але і в співпраці з самопризначеними владою,

Пости про це вже опублікували громадські активісти Роман Шевчук Юрій Клімов, в коментарях обурені громадяни закликають вжити заходи щодо компанії.

Приводом для обурення стали повідомлення про неполадки мобільного зв'язку МТС на території, непідконтрольній Україні, і реакція на ці новини з боку компанії. Слідом за повідомленням про зниклий зв'язок і пошкодження оптичної магістралі, озвученому на «офіційній» сторінці «міністерства зв'язку ДНР», в місцевій пресі з'явилися повідомлення про роботу фахівців МТС над усуненням проблеми, повідомляє «112 Україна» з посиланням на «Комсомольську правду».

22_24

23_11

І це не перша хвиля обурення, викликана діяльністю компанії, так як Vodafone це єдиний оператор, чиє обладнання працює на непідконтрольних територіях. У березні в пресі з'явилася інформація від народного депутата Олени Шкрум, що компанія Vodafone звернулася до комітету Ради з питань регіональної політики за дозволом вести підприємницьку діяльність на території ОРДЛО.

У той же час прес-секретар оператора Вікторія Павловська спростувала цю інформацію, запевнивши, що Vodafone не звертався з подібними проханнями до нардепів. Приблизно в той же час у пресі з'явилася заява компанії про те, що вона не веде діяльності на території ОРДЛО, а мережа МТС там працює в автономному режимі.

Зазначимо, що український оператор МТС змінив бренд на Vodafone в жовтні 2014 року, після встановлення в окремих районах Донецької та Луганської областей незаконної влади, де зв'язок, фактично, залишилася під брендом МТС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: