Кабмін звітує, що готовність до зими 100-процентна

Кабмін звітує, що готовність до зими 100-процентна

Зубко запевнив, що Україна на 100% технічно готова до опалювального сезону

Кабінет міністрів заявляє, що Україна на 100% готова до проходження опалювального сезону 2017-2018 років. Про це повідомив журналістам віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

«Сьогодні Україна на 100% технічно готова - це в першу чергу соціальні об'єкти, житловий сектор і найголовніше - котельні», - сказав він.

Зубко нагадав, що місцеві органи влади повинні прийняти рішення про подачу тепла, якщо середньодобова температура протягом трьох діб буде нижчою за +8 градусів. «Для нас сьогодні важливо, щоб опалювальний сезон розпочався не 15 жовтня, а спостерігався температурний режим ... Там, де буде більше трьох діб температура меншою за +8 градусів, опалення має бути запущене. Якщо на соціальних об'єктах внутрішня температура приміщень буде меншою за +16 градусів, також має бути включене опалення», - сказав віце-прем'єр, додавши, що відповідальність за своєчасний початок опалювального сезону лежить повністю на місцевих органах влади. 

Раніше Зубко заявив, що в Україні житловий сектор може бути підключений до опалення приблизно 15 жовтня, але соціальні об’єкти включать за заявкою раніше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: