Цими вихідними на Кураж Базарі команда U!ZAHVATI представить свій новий театральний проект

Цими вихідними на Кураж Базарі команда U!ZAHVATI представить свій новий театральний проект
Новий проект U!ZAHVATI - «Діалоги»

Відвідувачі арт-платформи першими познайомляться із передмовою до неабиякої театральної події грудня

16 і 17 вересня Книжковий Кураж Базар стане театральним простором, де команда U!ZAHVATI покаже свою передмову до майбутньої прем'єри вистави-променаду «Діалоги».

20 глядачів в одній виставі зможуть стати учасниками незвичайної подорожі назустріч собі. Лише 20 хвилин буде відведено на те, щоб почути нову історію від авторів U!ZAHVATI.

Компанія U!ZAHVATI першою в Україні почала створювати театральні інноваційні проекти поза сценою і залу для глядачів, голосно заявивши про себе дебютною виставою-променадом «Час», яка проходить прямо на вулицях нашого міста. Вистава викликала велику хвилю інтересу у глядачів і стала невід'ємною частиною індустрії розваг Києва.

Новий проект U!ZAHVATI «Діалоги», на відміну від попередньої вистави, пройде в нестандартному, але при цьому всім відомому місці, яке тримається в секреті. Відвідувачі арт-платформи першими зможуть познайомитися із передмовою до неабиякої театральної події грудня.

Творці лише злегка відкривають завісу таємничості і запрошують в подорож, де глядачеві запропонують відчути невидиму, тонку грань між словом і мовчанням. Передмова до вистави-променаду «Діалоги» почнеться після того, як гості отримають справжній рукопис. У глядача буде шанс доторкнутися до вічного, дослідити власну глибину і почитати з закритими очима.

Два провідника в світ підсвідомості - це головні герої цієї історії: Павло Алдошин і Ільдар Тагіров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: