Динамівці відвідали у госпіталі воїнів АТО (ФОТО)

Динамівці відвідали у госпіталі воїнів АТО (ФОТО)

Напередодні важливого матчу проти «Шахтаря» гравці київського «Динамо» Андрій Ярмоленко та Микола Морозюк відправилися до Головного військового клінічного госпіталю МО України аби провідати воїнів АТО.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook волонтер Марина Соколова, опублікувавши світлини з цієї зустрічі.

Крім неї фотографії з госпіталю у своєму Facebook опублікував ще один волонтер, представник ультрас київського «Динамо» Артем Худолєєв.

Він і розповів нам детальніше про відвідини бійців АТО у госпіталі динамівськими футболістами:

«Ми, як представники ультрас «Динамо», ще з 2014-го року, коли тільки-но почалися бойові дії на сході України, часто допомагаємо госпіталю, волонтерам, бійцям, які там знаходяться. Також спілкуємося із гравцями, ось і виникла ідея запросити їх відвідати поранених разом з нами. Наприклад, Ярмоленко у госпіталі часто буває – він приїздив, коли і в збірній був, і за інших нагод постійно нам допомагає. Тож, ми запропонували йому та Миколі Морозюку поїхати у госпіталь. Домовилися із волонтерами та гравцями, знайшли час у їхньому напруженому графіку, усе узгодили та у неділю, буквально перед самим заїздом на базу перед важливою грою із «Шахтарем» вони приїхали провідати поранених.

А минулого року до наших бійців також приходили Сергій Мякукшко, Віталій Буяльський та Денис Гармаш.

Цього разу хлопці поспілкувалися із бійцями, сфотографувалися з ними, подякували за те, що вони захищають нашу країну та підтримали їх морально. Звісно, бійцям було приємно бачити зірок футболу, тим більше, тим, хто цікавиться грою номер один. Андрій та Микола підняли їм настрій.

Цього разу від ультрас «Динамо» ми придбали для госпіталю знеболюючі засоби. Гравці також часто допомагають та сказали звертатися до них у разі необхідності – вони завжди раді брати участь у подібних заходах та підтримувати тих, хто цього потребує.

Подальший графік таких відвідин поранених бійців у госпіталі скласти складно. Тут усе залежить від того, коли у футболістів є вільний час, коли волонтери у госпіталі готові нас прийняти. Крім того, гравці самі відвідують поранених. Впевнений, це була не остання поїздка.»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: