Експерти відкинули одразу кілька версій падіння стіни школи у Василькові

Експерти відкинули одразу кілька версій падіння стіни школи у Василькові

Питання продовжують вивчати спеціалісти.

У Василькові зі зруйнованої школи діти виносили речі, котрі їм будуть необхідні на новому місці навчання. Робили це разом із батьками, вчителями, друзями і навіть журналістами.

Малеча вже освоїлася з думкою про зміну навчального закладу та чекає початку навчання в нових стінах з ентузіазмом. А от вчителям говорити про такі перспективи важко - до свого місця роботи вони дуже звикли. Додаткові проблеми створюють батьки, які забирають дітей зі школи та в індивідуальному порядку переводять їх на навчання до інших школ - так можуть зникнути цілі класи. Також батьки відмовилися від навчання у другу зміну, тож попередньо знайдені приміщення не підійшли та слід шукати нові.

Тим часом комісія продовжує шукати причин аварії. Фахівці підняли старі креслення, взяли цегли та розчину. Чиновники з Мінрегіонбуду кажуть, що до конструкції в них претензій немає. На відміну від фундаменту та несучих стін. І хоч офіційна версія події досі не озвучена, дослідники вже спростовують версії відносно природних катаклізмів і підтоплень. Раніше повідомлялося, що аварійну школу у Василькові можуть остаточно знести.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: