Мешканцям Сирця буде важко дістатися додому. Станцію метро «Дорогожичі» закриють

Мешканцям Сирця буде важко дістатися додому. Станцію метро «Дорогожичі» закриють

У зв'язку з проведенням у Києві загальнодержавних заходів з нагоди 75-ї річниці трагедії в Бабиному Яру 29 вересня з 15:00 до закінчення заходів станцію метро «Дорогожичі» буде закрито для пасажирів на вхід і вихід

Поїзди прямуватимуть повз станцію без зупинки, повідомляють на сайті київського метро.

Загальнодержавні жалобні заходи розпочнуться о 19:00 на території Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр» за участю президента Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, голови Верховної Ради Андрія Парубія, мера Києва Віталія Кличка.

У жалобних заходах також візьмуть участь представники державних органів влади, особового складу Збройних сил, громадських організацій (у тому числі міжнародних), духовенства, дипломатичного корпусу іноземних держав.

Загалом у четвер в Україні очікують близько 1 тис. представників іноземних делегацій. Серед інших з візитом у Києві буде президент Європейської ради Дональд Туск.

Нагадаємо, що сьогодні в столиці проходить низка заходів до 75-х роковин трагедії у Бабиному Яру.

Так, уже із самого ранку міський голова Києва Віталій Кличко з депутатами Київради вшанував пам'ять загиблих та поклав квіти до монумента жертвам Бабиного Яру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: