На два тижні автобуси №114 і №115 змінять графік роботи

На два тижні автобуси №114 і №115 змінять графік роботи

З 22 жовтня до 6 листопада у рух автобусів маршрутів №114 та №115 вносяться зміни на час ремонту вулиці Григорія Сковороди.

З 22 жовтня до 6 листопада у зв’язку проведенням капітального ремонту вул. Григорія Сковороди на ділянці від вул. Волоської до Контрактової площі вносяться зміни у рух автобусів маршрутів №№ 114, 115. Про це інформують у КП «Київпастранс».

У робочі та вихідні дні (з початку руху до 12:00) рух буде організовано за трасами:

– автобусів маршруту № 114 – від вул. Милославської до вул. Сковороди за діючим маршрутом, далі – вул. Волоська – вул. Борисоглібська – вул. Братська – вул. Іллінська – Контрактова площа – вул. Сагайдачного – далі за діючим маршрутом;

– автобусів маршруту № 115 – від залізничного вокзалу «Дарниця» до вул. Волоської за діючим маршрутом, далі – вул. Борисоглібська – вул. Братська – вул. Іллінська – Контрактова площа – вул. Сагайдачного – далі за діючим маршрутом.

У вихідні дні з 12:00 до закінчення руху:

– автобуси маршруту № 114 курсуватимуть від вул. Милославської до вул. Сковороди за діючим маршрутом, далі – вул. Волоська – вул. Борисоглібська – вул. Братська – вул. Іллінська – Контрактова площа – вул. Іллінська – вул. Братська – вул. Андріївська – вул. Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз – далі за діючим маршрутом;

– автобуси маршруту № 115 курсуватимуть від залізничного вокзалу «Дарниця» до вул. Волоської за діючим маршрутом, далі – вул. Борисоглібська – вул. Братська – вул. Іллінська – Контрактова площа – вул. Іллінська – вул. Братська – вул. Андріївська – вул. Набережно-Хрещатицька – далі за діючим маршрутом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: