На Київщині двох чоловіків підозрюють у серійних пограбуваннях будинків

На Київщині двох чоловіків підозрюють у серійних пограбуваннях будинків
Арешт

Максимальне покарання за вчинення вказаних злочинів, передбачене КК України – позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Завдяки проведенню комплексних слідчих дій та розшукових заходів, прокуратурою Київської області затримано зловмисників, які протягом 2 місяців здійснювали розбійні напади та грабували помешкання людей у Баришівському районі.
Про це інформує прес-служба прокуратури Київської області, повідомляє «Главком».
Установлено, що протягом березня-квітня поточного року двоє чоловіків 28 та 23 років, приїхали з м. Бориспіль грабувати будинки жителів одного із сіл Баришівського району. Зловмисники здійснювали розбійні напади та наносили тілесні ушкодження власникам будинків. 
 
За процесуального керівництва прокурорів Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури обом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло) та ч.3 ст.187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) КК України, та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі проводяться всі необхідні слідчі дії, з метою направлення до суду обвинувального акта для розгляду по суті та прийняття законного рішення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: