На Оболоні тролейбуси працюватимуть за особливим режимом (СХЕМА)

На Оболоні тролейбуси працюватимуть за особливим режимом (СХЕМА)

У зв᾽язку з ремонтом на вулиці Героїв Дніпра тимчасово змінено тролейбусні маршрути

У зв’язку з проведенням робіт із асфальтування на вул. Героїв Дніпра на ділянці від вул. Зої Гайдай до просп. Оболонського з 10:00 до 20:00 17-го та 18 жовтня рух тролейбусів маршруту №32 тимчасово закривається. Окрім того, буде внесено зміни у трасу слідування тролейбусів маршруту №44. Про це інформують у КП «Київпастранс».

Так, тролейбуси маршруту №44 курсуватимуть таким чином:

• 17 жовтня рух тролейбусів маршруту №44 в напрямку вул. Північної організовано за трасою: просп. Степана Бандери – просп. Героїв Сталінграда – вул. Олександра Архипенка – вул. Йорданська – вул. Малиновського – вул. Тимошенко – просп. Героїв Сталінграда – вул. Північна;

• 18 жовтня рух тролейбусів маршруту №44 в напрямку просп. Степана Бандери буде організовано за трасою: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Тимошенко – вул. Малиновського – вул. Йорданська – вул. Олександра Архипенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери.

Для забезпечення належного обслуговування пасажирів збільшується кількість рухомого складу на автобусному маршруті №99 відповідно до наявного пасажиропотоку.
Також на зазначений період до послуг пасажирів працюють трамваї маршруту №16 та тролейбуси маршруту №44.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: