На Печерську розстріляли іноземця

На Печерську розстріляли іноземця

Ввечері невідомий вистрілив у ноги громадянину іншої держави. Потерпілого госпіталізовано. Правоохоронці розшукують зловмисника

О 22:44 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Лесі Українки лежить поранений хлопець.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

За викликом виїхали працівники Печерського управління поліції, кінологічна служба та патрульні. Місцевий мешканець, який став випадковим свідком пригоди, розповів правоохоронцям: він бачив, як біля під’їзду будинку розмовляли два чоловіки. Несподівано один із них здійснив три постріли у свого співрозмовника.

Слідчо-оперативна група оглянула місце події та навколишню територію, вилучила три стріляні гільзи, які направила на експертне дослідження, опитала можливих свідків і очевидців.

Потерпілого – 25-річного іноземця, із вогнепальним пораненням обох ніг госпіталізували. Правоохоронці зможуть опитати чоловіка, щойно отримають дозвіл від лікарів.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці розшукують чоловіка, який стріляв, встановлюють його особу, а також всі обставини та причини вказаного правопорушення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: