На Співочому полі будуть битися подушками і дивитися кіно до ранку

На Співочому полі будуть битися подушками і дивитися кіно до ранку

На кожен день вихідних передбачена особлива програма

Cпівоче поле в Києві в рамках виставки «Місто майбутнього» пропонує цікаву програму на цей вікенд.

25 червня – День молоді. Кожен, хто має студентський квиток, може безкоштовно запросити на виставку квітів свого кращого друга. Потрібно лише показати студентський на касі і купити один квиток на двох.

У День молоді, 25 червня, на Співочому полі з 21:30 і до самого ранку будуть показувати фільми: «Мачо і ботан», «Мачо і ботан – 2», «Привиди в Коннектикуті», «Привиди в Коннектикуті – 2».

Вхід на виставку – 30 грн, для дітей та пільгових категорій безкоштовно. Студентам – 30 грн на двох (при наявності студентського квитка)

26 червня – американська вечірка на Співочому полі. Необмежена кількість цікавих ігрових зон. Всі відвідувачі виставки зможуть пограти в мафію, дартс, твістер тощо. Смачним доповненням будуть справжні американські бургери. А на завершення – перегляд фільму «Американський пиріг».

13494839_192619191139316_803445503649831521_n

27 червня – вечірка в піжамах. Ближче до вечора на Співочому полі чекають гостей в справжніх піжамах. На полі відбудеться великий бій подушками, фестиваль розмальованих наволочок, конкурс на кращу піжаму. Також гості пограють в крокодила і подивляться фільм «Три метри над рівнем моря».

28 червня – музон-фест. Гості Співочого поля зможуть повалятися на газоні, потанцювати і насолодитися гарною природою в поєднанні з улюбленими хітами. Ну, і на завершення кінопоказ фільму «Ідеальний голос».

Вхід на виставку – 30 грн, для дітей та пільгових категорій безкоштовно.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: