Навіть поліція була шокована тим, що виявила в підвалі будинку під Києвом (ФОТО)

Навіть поліція була шокована тим, що виявила в підвалі будинку під Києвом (ФОТО)

Нацполіція заявила, що перекрила канал реалізації зброї, боєприпасів та вибухонебезпечних предметів.

У результаті проведених заходів виявлено та вилучено 60 снарядів-ракет для установки «Град», 150 мінометних мін, 31 бронебійний снаряд, а також глибинну міну, авіабомбу, гармати для БМП, станково-протитанковий гранатомет, ручний кулемет та інше.

Про це повідомив перший заступник глави Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

Співробітники Департаменту кіберполіції, Департаменту карного розшуку Національної поліції України, спецпідрозділу ГУ НП України та прокуратури виявили цехи з переобладнання та виготовлення предметів схожих на зброю, а також підземні складські приміщення, де зберігалася зброя та бойові припаси різного калібру до неї.

«Сьогодні у Київській області були проведено одночасні санкціоновані обшуки в цехах, складських приміщеннях та Інтернет-магазині, через які здійснювався обіг та реалізації предметів ззовні схожих на зброю та вибухонебезпечні речовини», - зазначив Вадим Троян.

За його словами, вилучені у ході обшуків предмети наразі направлені для проведення балістичної експертизи, за результатами якої, при підтвердженні факту того, що останні є вогнепальною зброєю, організаторам даного промислу буде оголошено про підозру.

«Зараз правоохоронці встановлюють канали постачання виявлених предметів та речовин. Також проводиться ідентифікація осіб, кому вони були реалізовані», - додав начальник кримінальної поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Сьогодні ЗМІ також повідомили, що «Бункер зброї» під Києвом виявився складом товарів інтернет-магазину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: