Підприємців просять припинити продаж алкоголю перед матчем «Динамо» - «Сталь»

Підприємців просять припинити продаж алкоголю перед матчем «Динамо» - «Сталь»
Зокрема, райдержадміністрація пропонує призупинити продаж пива

У столиці намагаються уникнути нещасних випадків під час футбольного матчу

Печерська районна в м. Києві державна адміністрація рекомендує призупинити продаж спиртних напоїв в 1 км зоні до НСК «Олімпійський» в неділю, 20 серпня. Про це йдеться у повідомленні адміністрації у Facebook.

«20 серпня, у неділю з метою упередження нещасних випадків під час футбольного матчу між ФК «Динамо» та ФК «Сталь», Печерська районна в місті Києві адміністрація звертається до керівників підприємств торгівлі та ресторанного господарства, що розміщені в 1 км зоні до ДП НСК «Олімпійський», з рекомендаціями призупинити продаж алкогольних напоїв», - мовиться у ньому.

Зокрема, райдержадміністрація пропонує призупинити продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів та продукції в скляній тарі з 18:30 до 23:30. В РДА послались на норми закону «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», за постанову Кабінету міністрів «Про порядок організації робіт із забезпеченням громадського порядку та громадської безпеки під час проведення футбольних матчів».

Нагадаємо, фанати ультрас «Динамо» влаштували бійку з полтавської поліцією перед початком матчу 4-го туру української Прем'єр-ліги проти «Ворскли».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: