Поліцейські затримали викрадачів автомобіля

Поліцейські затримали викрадачів автомобіля

Слідчі Святошинського управління поліції проводять розслідування у рамках розпочатого кримінального провадження.

Про зникнення автомобіля «Тойота» по вулиці Ушакова правоохоронцям повідомив місцевий мешканець. Цього ж дня транспортний засіб помітили оперативники столичного управління поліції у Солом’янському районі Києва. Вони зупинили автомобіль, який перебував в орієнтуванні як викрадений. До того ж, їхню увагу привернули машини «Хонда» та «Фольксваген», що супроводжували його.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції. Правоохоронці зафіксували речові докази, ретельним чином усе задокументували. У чоловіків вилучили технічні засоби і направили на експертизу.

У викраденому автомобілі перебував 27-річний житель Закарпатської області, а в машинах супроводу – його 43-річний земляк і 34-річний киянин. Усі вони раніше судимі: двоє – за незаконні заволодіння автотранспортом, ще один – за крадіжки.

27-річного жителя Закарпаття затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, інших – відпустили під особисте зобов’язання.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння автотранспортом) Кримінального кодексу України. Проводиться комплекс слідчих дій для встановлення всіх обставин скоєння правопорушення та визначення вини кожного фігуранта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: