Протестувальники на Оболоні спалили опудало Кличка

Протестувальники на Оболоні спалили опудало Кличка

Мітингувальники хотіли бачити мера на скандальному будівництві.

Незважаючи на усні запевнення столичного градоначальника, скандальне будівництво триває.

У понеділок ввечері люди знову перекрили вулицю Героїв Дніпра та Оболонський проспект.

На даний момент співробітники поліції перенаправляють транспорт навколо перекритої ділянки. Заторів у русі транспорту немає.

У свою чергу, мітингувальники принесли з собою і спалили опудало градоначальника, вимагаючи особистої зустрічі з ним.

Нагадаємо, мешканці збунтувалися після того, як будівельники знесли один з вестибюлів над станцією, а на стелі станції метро утворилася зяюча діра, через яку пробивалося світло (одна з паль зачепила склепіння станції «Героїв Дніпра»). Вони бояться, що будівництво ТЦ закінчиться обвалом підземки, і вирішили діяти кардинально.

Метрополітен і забудовник продовжують запевняти, що будівництво ТЦ над станцією безпечне і законне. «Героїв Дніпра» працює в звичайному режимі, і загрози для пасажирів немає», — заявив начальник Київського метрополітену Віктор Брагінський. «Всі дозвільні документи ми маємо», — сказав Володимир Гридасов, представник генпідрядника. Тим часом міськвлада зобов'язала забудовника до 15 вересня провести незалежну експертизу наслідків будівельних робіт над станцією, вивісити інформаційний стенд з описом проведених робіт і передати копії дозвільних документів в Оболонську РДА та представників громадськості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: