Ситуація на дорогах столиці: водіям не бажано їхати на вулицю Шовковичну (ФОТО)

Ситуація на дорогах столиці: водіям не бажано їхати на вулицю Шовковичну (ФОТО)

Ранкові затори у Києві

Сьогодні вранці в центрі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода. На підйомі вулиці Шовковичної, напроти Олександрівської лікарні, зіткнулися два автомобілі.

Автомобіль «Тойота» в'їхав задньою частиною в припаркований позашляховик «Хюндай». Перекрито значну частину дороги. Про це повідомляє кореспондент «Главкома» з місця пригоди.

Через ДТП ускладнено рух на підйом по вулиці Шовковичній. Транспортним засобам доводиться здійснювати неабиякі маневри, враховуючи те, що на дорозі ожеледиця. 

Також відмітимо, що станом на 9 ранку на дорогах столиці утворились 6-бальні затори. Стоїть мост Патона і Південний міст.

Ускладнено рух транспорту на лівому березі Києва на: проспекті Миколи Бажана, проспекті Петра Григоренка, Дарницькому шосе, Харківському шосе, проспекті Соборності та Броварському проспекті.

На правому березі столиці ускладнено рух на Кільцевій дорозі, проспекті Валерія Лобановського, проспекті Перемоги, проспекті Степана Бандери, Голосіївському проспекті, а також на вулицях: Басейна, Саксаганського, Жилянська, Січових Стрільців, В'ячеслава Чорновола.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: