Снігопад в столиці: за останню добу комунальники склали 30 адмінпротоколів

Снігопад в столиці: за останню добу комунальники склали 30 адмінпротоколів

За неприбраний сніг у столиці склали 30 адмінпротоколів, сума яких може сягати 51 тис. грн.

За останню добу інспектори з благоустрою вручили 6,4 тисячі попереджень комерційним структурам і склали 30 адміністративних протоколів щодо неприбраного снігу. Про це під час прес-брифінгу в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Київавтодор» продовжує активну роботу, задіяно понад 300 одиниць техніки та 173 тракторів та автомобілів ЖЕКів. Увечері ми розпочнемо вивозити сніг із міста. Зараз акцент робимо на прибиранні тротуарів, дворів, квартальних проїздів. Я звертаю увагу власників та орендарів приміщень і територій на їхній обов᾽язок також забезпечити прибирання відповідних ділянок. Якщо прибирання не буде забезпечене протягом найближчих годин, ми застосовуватимемо штрафні санкції. Один штраф може сягати 1800 грн», – сказав Петро Пантелеєв.

За його словами, наразі на підприємства та організації різних форм власності складено 30 протоколів, загальна сума штрафів згідно яких може складати 51 тисячу гривень.

«На території Києва працює 92 інспектори з благоустрою. Вони виявляють території, де не прибрали сніг, не обробили протиожеледними засобами. Таке недбальство наражає пішоходів на небезпеку травмування. Тому ми спочатку попереджаємо балансоутримувачів про необхідність такої роботи, а в разі невиконання – штрафуємо», – зазначив Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, що наразі обмеження в’їзду до столиці великогабаритного транспорту відмінено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: