Столичні правоохоронці розшукують зловмисника, який пограбував квартиру на очах у жінки-інваліда

Столичні правоохоронці розшукують зловмисника, який пограбував квартиру на очах у жінки-інваліда

Чоловік забрав гроші та цифрову техніку, потрапивши до помешкання через вікно

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від дівчинки про те, що вона прийшла зі школи та виявила перекинуті речі у квартирі. Дитина пояснила, що доки батьки на роботі, вдома була прикута до ліжка бабуся-інвалід, яка бачила грабіжника. За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

На місці пригоди правоохоронці поспілкувалися з подружжям, яке дізналося про злочин від доньки. Оглянувши помешкання, вони розповіли поліцейським, що після візиту грабіжника зникло близько 30 тисяч гривень, планшет і фотокамера.

Зі слів пенсіонерки, вона бачила чоловіка віком 20–22 роки, середнього зросту, худорлявого, зі світлим волоссям, який при ній нишпорив по шафах та шухлядах кімнати.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник потрапив до квартири на першому поверсі шляхом віджиму металопластикового вікна.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до восьми років тюремного ув’язнення.

Правоохоронці встановлюють свідків та очевидців події. Оперативно-розшукові заходи спрямовані на затримання зловмисника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: